Overhandiging cheque Stefanie Kruizinga aan AJG ter Weemepark


NEEDE – Vrijdag 8 oktober was het eindelijk zover; Stefanie Kruizinga heeft namens haarzelf en Diana Vultink de cheque aan de vrijwilligers van het AJG ter Weemepark overhandigd. Het bedrag is tot stand gekomen door de verkoop van haar debuutroman Onder mijn huid – Voor altijd verbonden. Toen eind juni dit jaar het boek uitkwam is er door Kruizinga de belofte gemaakt om van elk verkocht boek een percentage te doneren aan het mooie AJG ter Weemepark in Neede.

Wandeling
Er is gekozen voor dit park omdat Stefanie er zelf vaak heeft gewandeld tijdens het schrijven van haar boek. Gewoon om haar hoofd leeg te maken, of om juist rustig na te denken. Tegenwoordig loopt ze er regelmatig naar toe met haar jongste zoon om de eendjes en andere diertjes te voeren. Zowel het park als de dieren zien er altijd verzorgd uit, en wetende dat dit allemaal draait op vrijwilligers wil ze daar graag op deze manier haar waardering voor uitspreken. Het park ligt aan de rand van Neede in een prachtige groene omgeving. Je kan er heerlijk wandelen of even zitten op een van de vele beschikbare bankjes en dan genieten van de scharrelende diertjes.

Kruizinga: ‘ Ik vind het ontzettend belangrijk voor de gemeenschap dat dit soort initiatieven worden gesteund. We kunnen er met zijn allen van genieten, dus is het in mijn ogen ook belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen. Daarnaast wil ik volledig transparant zijn en aan de lezers van mijn boek laten zien waar hun geld terecht komt.’

De verkoop van het boek is mede mogelijk gemaakt door Diana van Diana’s Hobbypaleis en Diana heeft het beschikbare bedrag verdubbeld.

In 2023 (uiterlijk 2024) zal Stefanie het IJsselmeer overzwemmen, ook hier zal een goed doel aan gekoppeld worden. Op de hoogte blijven? Kijk op haar socials of op www.stefaniekruizinga.nl

**Het boek Onder mijn huid – Voor altijd verbonden gaat over het verhaal van Lotte en heeft als thema; huiselijk en psychisch geweld. Het boek bleek herkenbaar voor vele vrouwen, en bood door de open en rauwheid van Kruizinga steun en troost. Momenteel is het boek uitverkocht.**

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven