Respelhoek uit Geesteren doet goede zaken tijdens 3e AKF klootschietcompetitie


BERKELLAND – Na de 3e competitiewedstrijd is Respelhoek nog steeds 3e in de 1e klasse. Zelf liepen ze iets weg op ’t Broek en achterhaalden ze bijna klein Dochteren. Het parkoers in het Woold van KV Winterswijk was het strijdtoneel dit weekend. Het 1e team van ‘t Broek leed een pijnlijke nederlaag door in de directe confrontatie van concurrent Respelhoek met 3 schot te verliezen. Volgens de heren uit Ruurlo een redelijke wedstrijd waarin vergeten werd de goede schoten te verzilveren.

Morele winnaar
Het Broek werd met een score van 58 schoten 4e in de dag uitslag. Respelhoek kwam met een fantastisch laatste kilometer binnen met 55 schoten en werd met een 2e plaats de morele winnaar in de 1e klasse. Mede ook omdat kl. Dochteren dat 3e werd met 58 schoten tot op 2 schoten in het tussenklassement genaderd werd. Met 60 schoten verraste Onderlingen met een mooie 5e plaats. Koploper Zwolle 1 was met 52 schoten wederom de duidelijke winnaar van de dag. Eibergen bezette met 61 schot de 6e plaats net voor Zwolle 2. ’t Broek 2 en Zwolle 2 volgenden met respectievelijk 65 en 66 schoten. Respelhoek 2 sloot de rij met 67 schoten.

Tweede klasse
In de tweede klasse won koploper klein Dochteren 2 met 64 schoten terwijl Onderlingen 2 met 67 schoten op gepaste afstand volgde. Dijkhoek consolideerde de 3e plaats door ook in deze ronde met 69 schoten als derde te eindigen. Heksenkring en Eibergen 2 noteerden beiden 71 schoten en werden 4e en 5e. Onderlingen 3, ’t Broek 3 volgden op gepaste afstand met 75 en 80 schoten terwijl de Mölle met 83 schoten de lijst compleet maakte. Over 14 dagen zal de strijd weer oplaaien want dan is de volgende competitieronde in Warnsveld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven