FC Eibergen start met nieuw concept ‘Maatjesvoetbal’


EIBERGEN – Zondag 14 november was het zover. FC Eibergen startte met een nieuw concept ‘Maatjesvoetbal’. ‘Maatjesvoetbal’ is 4 x 4 voetbal waarvan in elk team 2 spelers uit het G-team én 2 spelers uit het reguliere voetbal tegen elkaar een wedstrijdje spelen.
G-voetballers die met reguliere jeugdspelers uit de O15 en O17 samen wedstrijdjes spelen, tevens een mooie stap om het G-voetbal nog meer binnen de vereniging te laten integreren en de G-voetballers het plezier van wedstrijden te laten beleven. En plezier hadden ze, allemaal.

Grote opkomst
Maar liefst 16 G-toppers én 16 spelers uit de JO15, JO17 en MO17 stonden er op de Grand Plaza Arena.Bij opkomst op het veld waar de gespannen gezichten zichtbaar, ondanks dat de team indeling bekend gemaakt was, was het toch spannend wie eigenlijk wie is en hoe Goed we allemaal zijn. Maar al tijdens de eerste wedstrijd trok de spanning weg, gingen de jassen uit, vlogen de zweetdruppels in het rond en werd er Gejuicht, samengespeeld, panna’s gemaakt, Gescoord maar vooral ontzettend Genoten! Het was een groot succes voor zowel de spelers van de O15 en O17 als ook voor de begeleiding, de ouders maar al helemaal voor onze G-toppers!

Kom ook eens Gezellig Genieten van deze Gedreven en Geweldige voetballers én moedig ze aan! Op zondag 23 januari, 10 april en 15 mei staan de andere ‘Maatjesvoetbal’ wedstrijden, om 13.00 uur, gepland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven