Wisselende successen Berkellandse ploegen in AKF Klootschietcompetitie


BERKELLAND – Na de 6e competitiewedstrijd staat het 1e team van Zwolle nog steviger op de 1e plaats in de 1e klasse. De voorsprong op de overige teams werd wederom groter op het parkoers in Exel. ’t Broek verkleinde de achterstand op Respelhoek waardoor het nog steeds zicht houd op de 3e plaats.

Zwolle 1 wist met een prima score van 46 schoten op het ca. 5,5 km lange parcours in Exel het verschil wederom te vergroten op achtervolger Klein Dochteren. Dit team scoorde 51 schoten en behaalde een 3e plaats. Er werd maar liefst 5 schoten toegegeven op de koploper. Het verschil in het tussenklassement is inmiddels 11 schoten halverwege de competitie. Achter de koploper deed ‘t Broek goede zaken met een score van 51 schoten. Zij bleven Respelhoek uit Geesteren dat 57 schoten noteerde 6 schoten voor en werden keurig 2e dit weekend. Ook het 2e team van ’t Broek was goed op dreef. Met 57 schoten en een 6e plaats werd goede zaken gedaan in het klassement. Eibergen, dat zevende staat, ziet Zwolle 2 (56 schoten) verder weglopen door zelf met 59 schoten en een 7e plaats te eindigen. Onderlingen 1 stelde iets teleur met 60 schoten en een 9e plaats. Respelhoek 2 bleef de mannen uit Haarlo 1 schot voor en eindigde met 59 schoten op de 8e plaats. De laatste plaats was wederom voor Zwolle 3 dat moeite heeft met het niveau in de 1e klasse.

Tweede klasse
Koploper klein Dochteren 2 ging met een score van 56 schoten wederom met de dagwinst strijken in de Tweede klasse. Onderlingen 2 uit Haarlo volgde met 59 schoten voor Heksenkring dat met 62 schoten wederom netjes scoorde. Dijkhoek deed het ditmaal iets minder maar met 63 schoten en een vijfde plaats bleef de schade beperkt. Exel dat laatste staat in de 2e klasse wist het thuisvoordeel optimaal te verzilveren. Met een goede score van 63 schoten wist men de 4e plaats te bemachtigen. Over 14 dagen gaan de teams naar Zieuwent.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven