Alzheimer Trefpunt Berkelland op 14 december gaat niet door


BERKELLAND – Helaas geeft de ontwikkeling rondom Corona eenieder weer veel zorg! En dat heeft eveneens consequenties voor het Alzheimer Trefpunt Berkelland. We wilden het niet, maar het Alzheimer Trefpunt op 14 december a.s. kan geen doorgang vinden. Dit spijt ons! Maar we blijven actief, juist omdat het moment van elkaar ontmoeten nu niet kan. We blijven nieuws en andere onderwerpen delen op de websites http://www.alzheimernederland.nl of http://www.dementie.nl.

DementieLijn
Ook in deze lastige tijden van afstand willen we er voor u zijn. Dus we moedigen u echt aan niet te blijven zitten met vragen. De DementieLijn (voorheen AlzheimerTelefoon) biedt zeven dagen per week een luisterend oor en advies bij omgaan met dementie. De DementieLijn is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur. Door een gesprek met één van onze vrijwilligers kunt u uw gedachten wellicht weer beter ordenen. De situatie verandert er niet direct door, maar u voelt zich begrepen. En dat geeft moed om door te gaan.

De vrijwilligers van het Alzheimer Trefpunt Berkelland wensen u veel kracht en sterkte toe.

Meer informatie op: http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland, bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411 of mail [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven