Gemeentebelangen Berkelland kiest Anjo Bosman tot lijsttrekker en ziet Kion, Ordelman en Pot stoppen


BERKELLAND – Tijdens de Algemene Leden Vergadering van GB Berkelland, in Berkel Palace, Borculo, werd huidig wethouder Anjo Bosman unaniem herkozen tot lijsttrekker van GB Berkelland voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Bosman is enthousiast en gooit er meteen een paar slogans in voor de komende campagne. “Iedereen moet mee kunnen doen in Berkelland, we maken Berkelland samen een stukje mooier, socialer, groener en sportiever, cultuur en sport zijn belangrijke aandachtspunten in ons verkiezingsprogramma die zorgen voor verbinding, preventie, gezondheid en plezier in onze samenleving”.

Lokaal
“We bereiken onze inwoners ook in onze streektaal: “Lokaal doen wat lokaal kan” is ons motto en dat blif ok ons motto ,doar gaot wie veur! Gemeentebelangen is ok naoberschap”. Zegt Bosman. “Iedereen verdeend onze andacht en alle leu kunt bie ons terecht! Boeren, burgers en buitenlui!”, aldus de lijsttrekker AnjoBosman in haar betoog.

Veel raadsleden stoppen
Van de huidige raadsfractie keren een drietal GB-raadsleden niet terug in de nieuw te vormen raad; Arnold Kion, Erika Ordelman en Joke Pot-Klumper. “Zij behoren echter wel tot de lijstduwers en ondersteunen de opzet en doelstellingen van Gemeentebelangen Berkelland en brengen dit tot uiting door lijstduwer te zijn. Gemeentebelangen zal binnenkort de gehele lijst bekend maken”. Laat Ingrid van Dijk weten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven