Ria en Jordy van de Achterhoekse Kerstpakketten Actie komen al jaren in Ruurlo


RUURLO – Ria Stevens uit Gendringen zet zich samen met haar zoon Jordy Stevens al 6 jaar in als vrijwilliger. Ze maken (uit eigen initiatief) kerstpakketten in de Achterhoek voor mensen die het minder breed hebben, om ze een extraatje te geven rond kerst. De dankbare blikken die ze ervoor terug krijgen, daar doen ze het voor! Moeder en zoon komen ook jaarlijks in Ruurlo, waar ze zo wel spullen ophalen als ook kerstpakketten brengen. Ria en Jordy hopen de komende jaren meer Berkellandse plaatsen te kunnen gaan bezoeken.

Oproep
Ria doet weer een oproep dit jaar. “Langzaam komen ook de feestdagen er weer aan. Net als vorig jaar ga ik samen met mijn zoon weer kerstpakketten maken voor mensen (in de Achterhoek) met een klein inkomen die met alle goede doelen/voedselbank etc. net buiten de boot vallen. Ik wil daarom aan u allemaal vragen om eens in uw kasten te kijken of u nog artikelen (houdbare producten die niet over de datum zijn) heeft waarmee u ons zou willen/kunnen helpen . Denk aan nieuwe verzorgingsproducten van badschuim tot tandpasta .(geen kleding aub ) Maar ook spullen zoals koffie, rijst, pasta, zakjes met nootjes en alles wat evt in een kerstpakket zou kunnen om zo ook deze mensen een klein gebaar te geven in de dure december maand”.

Aanmelden
“Ik hoop dat we met zijn allen weer veel mensen blij kunnen maken. Dit jaar verandert er wél iets! Wij vragen namelijk €1,- onkosten (reiskosten) vergoeding per pakket. U kunt zich aanmelden, met de naam en uit hoeveel personen uw gezin bestaat en woonplaats, voor een pakket Mensen die nog nooit een pakket van ons hebben ontvangen komen bovenaan de lijst dit om te voorkomen dat telkens dezelfde mensen een pakket krijgen, gun een ander ook wat!. Mensen die voorgaande jaren een pakket ontvangen hebben mogen zich uiteraard wel aanmelden, mits ze nog steeds tot de minima behoren”. Alvast bedankt Ria en Jordy Achterhoekse Kerstpakketten Actie

Foto: Ria en Jordy op pad in Ruurlo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven