Man gooit wijnfles kapot tegen Ruurlose woning en valt daarna in vijver


RUURLO – De bewoners van een woning aan de Elfenbank in Ruurlo werden in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 februari onaangenaam verrast bij thuiskomst. Voor de deur was het een ravage met glas en wijn. De bewoners bekeken de camerabeelden en zagen vervolgens om 0.35 uur een persoon die een wijnfles tegen de woning gooit. Daarna loopt de dader weg, recht de vijver in. Bij het verlaten van het oprit verliest de dader vervolgens nog een mes, dit blijft achter op het oprit. De politie is op de hoogte gesteld. Toch lijkt het niet te moeilijk om de dader te achterhalen, want wie liep er gisteren met een nat pak door Ruurlo? En wie kwam er doorweekt thuis? Heb jij iets gezien of informatie? Bel de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven