Door Berkelplant zit Daniel ter Haar weer met de voeten in de grond


BORCULO – Daniël ter Haar (32) uit Borculo is docent aan het Zone.College in Borculo. Daar gaf hij tot vorig jaar vijf dagen per week les op gebied van plantenteelt, veehouderij en groene ruimte. Ondanks dat Daniël praktijklessen geeft, mistte hij het om echt met zijn voeten in de grond te staan. Daarom begon hij zijn eigen onderneming BerkelPlant en ging hij een dag in de week minder werken.

Seizoenen
“Ik heb steeds een dag in de week vrij en ik gebruik de zaterdag voor mijn eigen bedrijf. De overige vier dagen ben ik les blijven geven. Voor mij is de zomervakantie ideaal. In de zomer is er volop werk in de tuinen, dus voor mij dan geen vakantie, maar een fulltimebaan bij BerkelPlant”. Daniël voelt zich weer helemaal in zijn element nu hij zijn baan als onderwijzer combineert met het zelfstandig ondernemerschap. Hij ging meteen voortvarend te werk. “Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik iets goed doe of niet doe”. Daarom kwamen er meteen tuinmachines die up-to-date waren, schafte Daniël een goede bedrijfswagen aan en zorgde hij er voor dat alle benodigde tuingereedschap voorhanden was.

Service
BerkelPlant onderscheidt zich van de rest door de juiste service te geven in de breedste zin van het woord. “Een tuin moet je beleven”. Dat is is mijn vertrekpunt. “Dat betekent dat het uitnodigend moet zijn om er te recreëren, je hobby uit te oefenen of om gewoon te genieten van alles wat er groeit. Samen met de klant realiseren we een tuin die bij hen past. Ik maak samen met mijn klanten een plan voor het herinrichten van hun tuin. Iedereen wordt ouder, de trends verschillen en vooral de behoeften zijn veranderd. Een tuinrenovatie kan snel en verrassend voordelig. Een kippenren in de tuin? Speelruimte voor de kleine kinderen? Een tuin om uit te kunnen oogsten? Kortom; een tuin om te beleven”.

Diensten
BerkelPlant legt niet alleen tuinen aan, ze renoveren ook tuinen. Dit kan voor elk gewenst budget. “Ik sta er om bekend dat ik de tijd voor mijn klanten neem. Vaak weten mensen niet precies wat ze willen, ik voorzie ze dan van vakkundig advies. Nadat mijn werkzaamheden zijn afgerond kom ik na een tijdje altijd nog weer even terug. Want je kunt wel een mooie tuin hebben, maar het is ook belangrijk om de tuin mooi te houden. Ik probeer de mensen te leren om hun tuin op de juiste wijze te onderhouden”. Daniël komt graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden eens rustig met elkaar te bespreken. Voor alle informatie kun je kijken op http://www.berkelplant.nl.

BerkelPlant DECO
BerkelPlant DECO is voortgekomen uit de vraag; “Hebben jullie ook leuke decoratie voor in de tuin of in huis?” Sinds de zomer van 2021 vind je BerkelPlant DECO bij ‘Living by ME’ in Borculo en Haaksbergen en bij Van Sinckel in Vorden. “Ieder seizoen passen wij het assortiment aan. Van kleine botanische kado’s, gave tuinvogels tot prachtig Delfts blauw. Als je benieuwd bent moet je maar eens snel gaan kijken”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven