Jarmo van ’t Hof prikt er 4 in tijdens EGVV – Helios


GELSELAAR – KNVB ambassadeur Gerard van Balveren kwam voorafgaand aan het duel EGVV – Helios een vlag brengen ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van EGVV. De club bestond op 5 september 2020 75 jaar, maar door de corona beperkingen werd de vlag nu pas officieel overhandigd. Deze werd meteen gehesen door voorzitter Ronald Reurink en Van Balveren. Balsponsor Bernard Vreemann van Café de Ruif bracht speciaal voor deze gelegenheid een taart mee. Sportief succes zat er tegen Helios niet in voor EGVV. De ploeg ging eerder dit seizoen in Deventer met 10-0 onderuit. Dit keer bleef de schade beperkt tot ‘slechts’ 5-0. Na afloop van het duel sprak Gerrit Mengerink met EGVV trainer Tom Hofman en Harry Decheiver, die jaren lang als profvoetballer actief was bij o.a. Go Ahead Egles, FC Utrecht en Freiburg, de trainer van Helios.

Interview met Tom Hofman van EGVV

Interview met Harry Decheiver van Helios

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven