Kampioenen bij UNO’21 3e fase

GEESTEREN/GELSELAAR- Afgelopen zaterdag 12 maart wisten 2 pupillen teams van UNO’21 ongeslagen kampioen te worden in de 3e fase. In plaats van een najaars- en een voorjaarscompetitie worden 4 competities per seizoen gespeeld. Hierdoor worden pupillenteams gelijkwaardiger op speelniveau ingedeeld en wordt het leuker en spannender voor pupillen.

De JO8-1 werden overtuigend kampioen op de UNO’21 locatie in Geesteren. Ze wisten in een leuke wedstrijd met 12-5 te winnen van FC trias.
De JO11-2 speelden hun laatste wedstrijd op de UNO’21 locatie in Gelselaar. Zij moesten daar winnen of gelijkspelen. Het werd nog een hele spannende wedstrijd, maar uiteindelijk wisten ze met 3-1 te winnen van AZSV en mochten zich daarmee Kampioen in de 3e fase noemen.
De trainers en coaches van deze teams zijn supertrots op de prestatie van deze jongens en meiden.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven