Maak kennis met robotje ‘Ozobot’ in BIEBlab


BERKELLAND – Op 6 april (Ruurlo) en 13 april (Eibergen) kun je kennismaken met het grappige robotje ‘Ozobot’ in het BIEBlab. In beide vestigingen begint het BIEBlab om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site of 088-0062929 en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

De Ozobot Odyssey
Onze leuke kleine Ozobotjes gaan op reis. Ze maken allerlei spannende dingen mee onderweg! Hoe kun jij ervoor zorgen dat de robotjes gevaarlijke tocht overleven? Je gaat ze programmeren met kleurcodes, en zo stuur jij ze langs alle gevaren!

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in twee vestigingen in Berkelland activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven