Tekenen met de 3D-pen in BIEBlab

BERKELLAND – Op 16 maart (Ruurlo) en 23 maart (Eibergen) kun je in het BIEBlab aan de slag met een 3D-pen. In beide vestigingen begint het BIEBlab om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site of 088-0062929 en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

Tekenen zonder grenzen met de 3D-pen
Bedenk het en je kunt het maken met een 3D-tekenpen! Niet alleen in het platte vlak maar ook zelfs in de lucht, in 3D dus! Het ontwerp dat jij bedenkt wordt daarmee een ruimtelijke vorm. Zo kun je je fantasie écht alle kanten op laten gaan. Gaan we dieren tekenen die je van alle kanten kunt bekijken, of misschien wel een compleet huis waar je ook nog meubels in kunt maken? Of heb jij zelf nog veel leukere ideetjes: met een 3D-tekenpen is alles mogelijk. En alles wat je maakt neem je daarna natuurlijk mee naar huis!

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in twee vestigingen in Berkelland activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven