Uitslagenavond verkiezingen Gemeente Berkelland


BERKELLAND – Na afloop van de verkiezingen op 16 maart worden de voorlopige uitslagen gepresenteerd vanaf 21.30 uur in het restaurant van het gemeentehuis. Eerst worden de uitslagen van de op 14 en 15 maart uitgebrachte stemmen gepresenteerd. Op dat moment zal er nog volop geteld worden in de 28 stembureaus, maar zodra er uitslagen van een of meer stembureaus bekend zijn zal de burgemeester deze presenteren.
Welkom
Iedereen is vanaf 21.15 uur van harte welkom in het gemeentehuis om deze spannende avond, onder het genot van een hapje en drankje te volgen.

Let op: het zijn voorlopige uitslagen. Alleen de uitslagen per partij worden gepresenteerd en nog niet de voorkeurstemmen. Die zijn pas later bekend. Tegen middernacht weten we dan hopelijk het voorlopig aantal zetels per partij. Welke personen precies raadslid worden weten we dan nog niet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven