Wie herkent dit beertje


EIBERGEN – Op de redactie van Nieuws uit Berkelland kwam een bijzondere vraag binnen. Ada Brouwer is namelijk op zoek naar iemand die dit beertje (zie foto’s) herkent. Ada was vorige week zaterdag bij Kringloop Drenthen in Eibergen en vond daar dit beertje. Lees hieronder haar verhaal. Wie kan Ada helpen?

Mail Ada Brouwer:
“Vorige week zaterdag was ik bij de kringloopwinkel  in Eibergen.  Ik zocht in de doos een knuffel voor onze hond. Ik vond een heel klein oud beertje en zei tegen de medewerker:  Kijk wat er tussen de knuffels ligt. Hij pakte het van mij aan en zei, die hoort hier niet thuis en gooide hem in de vuilnisbak. Thuisgekomen  moest ik steeds aan het oude totaal afgeknuffelde  beertje denken.  Die hoorde niet in de vuilnisbak. Maandagochtend  om 09.00 heb ik gebeld en de medewerker  gevraagd   om het knuffeltje uit de vuilnisbak  te halen en dat heeft hij gedaan. Ik blij!!  Ik heb hem nu hier thuis en het is zo’n bijzonder beertje. Nu vraag ik mij af, of er iemand is in Eibergen  e.o, die dit knuffeltje kent. Zo ja, dan graag bericht aan mij [email protected] “. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven