Classic Rock Night in de Van Gellicumzaal Neede


NEEDE – In 2020 geannuleerd wegens corona, nu een herkansing voor twee grotendeels Needse bands. Unexpected is een zeskoppige band bestaande uit de muziekminnende laatbloeiers Anton Bouwens, Anneke Schelfer, Wim Verdaasdonk (Borculo), Yvonne Reurslag (Geesteren), Menno van der Werff en Han Koeslag. Ze hebben een gevarieerd repertoire van Clapton tot The Scene en van The Beatles tot Liquido. Behalve Anton, die alom bekend is door zijn lange succesvolle muzikale carrière en Menno, die ook al bijna zijn hele leven met muziek bezig is, zijn ze op latere leeftijd met lessen begonnen. De toenmalige muziekschool “De Triangel” heeft er 10 jaar geleden voor gezorgd dat er een bandje van oudere leerlingen ontstond. Er hebben door de tijd heen de nodige wisselingen plaats gevonden, maar in de huidige bezetting spelen ze alweer 7 jaar met heel veel plezier samen.

Wieter
Met de nieuwe bandnaam Wieter, wordt aangegeven dat het een voortzetting betreft van de band na het overlijden van drummer Fons Kox op 28 november 2021. Han Koeslag, Jan Dijkman, André Menting en Emile Bosscher, vonden een opvolger in Wim Tijink uit Eibergen. En samen met Wim gaan ze “wieter”. Behalve Wim zijn de mannen bekend van de Zozo mannen, de formatie waar ze lang deel van hebben uitgemaakt en veel mee hebben opgetreden. De band kreeg veel tegenslagen te verwerken, maar muziek zit ze zo in het bloed dat er in de vorm van Wieter weer flink aan de weg wordt getimmerd. Ze spelen muziek van de The Dublinners, CCR, Boh Foi Toch, Roxy Music, Chris Rea en vele anderen! De bands hopen op een gezellige ongedwongen avond, want wat hebben we dat allemaal gemist. Het aanbod van muziek is dusdanig gevarieerd dat er voor iedereen wel wat valt te genieten.


Unexpected & Wieter Datum 21 mei 2022 Aanvang 20:30 uur Julianastraat 12A Neede
Tickets á € 5 zijn online te bestellen via de website.
Ook zijn de tickets te koop bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6 in Neede. Tel. 0545-29 42 81
Tickets zijn eveneens verkrijgbaar aan de zaal op de avond van de voorstelling. (vanaf een uur voor aanvang)
In 2020 gekochte kaartjes zijn geldig voor deze voorstelling.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven