Fokke Simons en Antoon komen naar Openluchttheater Eibergen


EIBERGEN – Een programma voor een breed publiek, dat is wat het Openluchttheater Eibergen nastreeft. Ieder jaar staat er een mooi divers programma, alleen blijkt het altijd lastig om de oudere jeugd te bedienen. Dit jaar is dat volgens het theater goed gelukt.

Twee namen sprongen er uit
“We hebben de betreffende doelgroep gevraagd wat zij leuk vinden en waarvoor zij een kaartje zouden kopen. Hier kwamen verschillende opties uit naar voren, maar twee namen sprongen eruit. Fokke Simons en Antoon. We zijn enthousiast dat we het voor elkaar hebben gekregen dat ze naar ons theater komen”, vertelt programmeur Kitty Stoffers van Openluchttheater Eibergen.

Pinkpop
Zaterdag 10 september komt de band Fokke Simons samen met bekende rapper en zanger Antoon met eigen band naar het openluchttheater. De laatste staat dit jaar ook op Pinkpop. Antoon is doorgebroken met de hit Hyperventilatie welke op Spotify al meer dan 32.000.000 keer is beluisterd. Daarnaast heeft hij nog andere hits op zijn naam staan. Een 18-jarige DJ zal vanaf binnenkomst tot einde avond, tussen de optredens door, zorgen voor lekkere muziek die aansluit bij de doelgroep.

Kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 23 april 10.00 uur en kosten 19,50 euro in de voorverkoop en 22,50 aan de kassa. Alle ins en outs en online tickets zijn terug te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven