Skeeleren bij RTC de Stofwolk


EIBERGEN – Behalve de fietssporten kan er bij de Stofwolk ook aan skeeleren worden gedaan. Er is een heel mooi clubhuis neergezet en er ligt een prima circuit dat ook heel erg geschikt is voor het skeeleren. Het fijne aan deze baan is ook dat het helemaal van de openbare weg is afgesloten, zodat we daar heel veilig kunnen trainen. Er ligt een mooie 400 meter ovaal zoals bij een ijsbaan en als we willen dan kunnen we zo doorrijden de wielerbaan op en dan maken we rondes van 1600 meter. En voor de kleintjes is er ook een klein oefenveldje.

 

Maandag en woensdag
De trainingen voor het skeeleren zijn op de maandagavond en op de woensdagavond. De kinderen beginnen om 18.15 – 19.15 uur en de volwassenen beginnen om 19.30 – 21.00 uur. We trainen op verschillende niveaus van beginners tot gevorderd onder leiding van gediplomeerde trainers. Iedereen kan bij ons komen kijken of de skeelersport iets voor hem of haar is. Wel zijn eigen of gehuurde skeelers een vereiste, verder is het dragen van een helm verplicht en overige bescherming zoals knie-, elleboog- en polsbeschermers raden wij aan. Er wordt altijd serieus getraind, maar daarbij is gezelligheid ook altijd een belangrijke factor. Kom gerust eens kijken of meedoen. Kinderen en volwassen gratis 6 proeflessen inclusief gratis verzekering. Aanmelden kan via [email protected]

Skeelerclinic
Op 11 mei is er ook een skeelerwedstrijd, de toegang is gratis aanvang om19.30 uur. Vooraf is er dan een hele leuke skeelerclinic voor de jeugd in samenwerking met de professionele teams van Jumbo Visma en AB. Vakwerk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven