Jan Schepers en Henk Nijhof 40 jaar bij de EHBO Ruurlo

RUURLO – Tijdens een onlangs gehouden algemene ledenvergadering van de EHBO afdeling Ruurlo werden Jan Schepers en Henk Nijhof gehuldigd voor hun veertigjarig trouwe dienst bij de EHBO Ruurlo.

Beide jubilarissen ontvingen een insigne namens de Koninklijke EHBO Vereniging. Tevens werd er afscheid genomen van twee bestuursleden: Thomas ven Kleef en Karianne van Kooten. Hun plaats wordt ingenomen door Bertrand Oomen en Manon Groot Bramel. Door deze bestuurswisseling zijn de functies van de bestuursleden ook gewijzigd. Manon Groot Bramel wordt secretaris, Bertrand Oomen neemt de evenementen voor zijn rekening, Irma Brandwacht wordt penningmeester en Henk Nijhof blijft voorzitter. Het bestuur hoopt samen met zijn leden weer klaar te staan voor verenigingen die een beroep doen op de aanwezigheid van de EHBO Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven