Jazz at Home meets Mrs Hips

EIBERGEN- 3 maal is scheepsrecht! Na twee eerdere annuleringen door overmacht is dinsdag 17 mei is het podium voor Mrs Hips. Schud je heupen los want Mrs Hips gaat terug naar haar roots! Met 3 sterke mannen om haar heen komt ze terug bij de soul van de blues en de groove van de funk. In de jaren ‘90 maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen en buitenland.

Energie
In de kleine bezetting waar ze nu mee speelt is er nóg meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een jazzy Fender Rhodes solo en een diep groovende ritmesectie. Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs Hips. Energie die op het podium ontstaat en regelrecht overslaat op het publiek! Het kan zomaar gebeuren dat een liedje nog de hele nacht in je hoofd blijft hangen want Mrs Hips daagt je uit om mee te zingen met één van haar liedjes. Speciaal voor deze avond speelt Rolf Delfos op saxofoon mee.

Bezetting:
Simone Roerade- Vocals
Rolf Delfos- Saxofoons
Berthil Busstra- Fender Rhodes
Bart Wijtman – Contrabas
Sjoerd van Bommel- Drums

Reserveren
De deur bij Irish Pub Home is geopend vanaf 20:00. Het optreden begint omstreeks 20:45. Entree bedraagt €10,-. Kaarten zijn vooraf te reserveren door een berichtje te sturen naar 0615247690. De kaarten zijn ook aan de deur te koop. See you at Home!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven