Ruim 80 judoka’s op 50ste vanentoernooi bij Judosport Oost


EIBERGEN/NEEDE – Afgelopen zaterdag organiseerde Judosport Oost voor de 50ste keer het vanentoernooi. Judoka’s uit Hengelo (JPT) en Enschede namen deel aan deze wedstrijd, deze verenigingen hebben ook leden uit Neede en Eibergen. 

Maandelijks wordt er voor de jongste jeugd een wedstrijd georganiseerd om ervaring op te doen. De deelnemers halen punten in de wedstrijden die ze spelen. Na 100 punten ontvangt de judoka de eerste witte vaan. De kleuren lopen op in de volgorde van de judobanden. Er zijn vanen te verdienen tot de zwarte vaan. Judoka Simon Vaandering van Judosport Oost behaalde dit weekend de zwarte vaan.

Al met al was het een geslaagde dag met veel enthousiast publiek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven