Silo Art Tour Achterhoek event


BELTRUM – Vorige week was het tijd voor feest tijdens het Silo Art Tour Achterhoek event. Met nog twee kunstwerken in het vooruitzicht, zijn er in totaal 10 kunstwerken met een oppervlakte van maar liefst 2500+ m2 opgeleverd. Op verschillende locaties in de regio zijn schuren, silo’s en andere agrarische gebouwen getransformeerd tot kunstwerken. Met een autoroute en fietsroutes langs alle objecten kun je straks 10 unieke verhalen uit de Achterhoek bekijken.

Terugblikken
Tijdens het event werd er met alle direct en indirect betrokkenen teruggeblikt naar de afgelopen twee jaar waarin de Silo Art Tour steeds meer vorm kreeg. Een unieke samenwerking tussen de culturele, toeristische en agrarische sector. Met dank aan de samenwerking met alle kunstenaars, Achterhoekse gemeenten, Cultuur Oost, Cultuur en Erfgoed Achterhoek, LEADER Achterhoek, Prins Bernhard Cultuurfonds, Provincie Gelderland, Stichting Pak An, locatie eigenaren en alle andere betrokkenen in het project.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven