Skateboardpark Eibergen Crowdfunding


EIBERGEN – Help ons mee om iets op te bouwen, dat is de hulpvraag van de skaters van het skateboardpark in Eibergen. Het skateboardpark in Eibergen in ruim 16 jaar oud, met tussentijds wat aanvullingen en aanpassingen maar het is nu echt tijd voor vernieuwing. Een paar weken geleden startte een crowdfunding actie! Je kan dus letterlijk investeren in de jeugd van Eibergen.

Wandelpak De Maat
Het skateboardpark in Eibergen bevindt zich op het wandelpark De Maat. Als het weer mee zit dan trekt Jordy, één van de initiatiefnemer, zijn skates aan en spreekt af bij het skatepark. Net als de andere initiatiefnemers Sam, Valentijn, Lucas en Jesse is deze plek een uitlaat klep. Op een zonnige dag is het skatepark gevuld met jeugd van 8 t/m 18 jaar. Fanatieke sportende jeugd die met hun stuntstep, skates of BMX de vetste stunts trainen en laten zien. Ze leren veel van elkaar, dat maakt deze plek ook een unieke ontmoetingsplek voor alle jeugd in Eibergen en de regio.

Nog een paar duizend euro
Op dit moment is er bijna 3.000 euro opgehaald, het streven is 5.000 euro. De actie loopt tot en met 16 mei. Ga naar de website www.ineibergen.nl/skatepark voor de link naar de crowdfunding.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven