Succesvol Berkelland concours van de Pasruiters


NEEDE – Het Berkelland concours is het jaarlijkse spring- en dressuurevenement rondom Hemelvaart van de Needse vereniging de Pasruiters. Op donderdag werd er door paarden en pony’s gesprongen en dressuur gereden. Op vrijdag werd er gesprongen door combinaties uit de gehele regio. De hoogste klasse bedroeg 1.40 meter. In de finaleronde streed een aantal combinaties voor de eerste prijs.

Sterke race Steven Veldhuis
Een sterk deelnemersveld vrijdag in de 1.40 meter klasse, o.a. Stal Geerink, Stal van Bommel en Stal Veldhuis waren aanwezig. Uiteindelijk was het Steven Veldhuis  die er met de overwinning vandoor ging. Vincent Geerink uit Gelselaar ging de barrage in met twee paarden, te weten Fifty-Fifty en Gelster. Geerink mocht als eerste van start en zette een snelle tijd neer in een foutloos parcours. Noëlle Klokman wist eveneens een prima tijd neer te zetten in een prachtige rit. Toen kwam Steven Veldhuis op het parcours. Hij wist meteen de snelste tijd te realiseren. Vincent Geerink maakte in zijn tweede run, met paard Gelster, een spring fout en kwam dus niet meer in de buurt van de tijd van Veldhuis.

Interview met Steven Veldhuis 

Interview met Vincent Geerink 

Uitslag:
1) Steven Veldhuis
2) Vincent Geerink
3) Noëlle Klokman


Vincent Geerink (Gelselaar)


Jurre van Bommel (Ruurlo)


Vincent Geerink


Steven Veldhuis


Gerard Jogems (Pasruiters)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven