Thaila ter Braak uit Eibergen is specialist betonpoeren


EIBERGEN – Thaila ter Braak uit Eibergen is sinds de zomer van vorig jaar zelfstandig ondernemer. Onder de naam ‘Handelsonderneming Ter Braak’ heeft zij een bedrijf in betonpoeren. Een opvallende keuze voor een dame zou je denken, maar Thaila vindt het super leuk. Ze werkte zelf jaren lang met natuursteen, sinds de uitbraak van de corona pandemie is voor veel mensen de tuin een belangrijk aspect geworden. Daarmee zag Thaila direct een gat in de markt met betonpoeren. Deze worden namelijk veel gebruikt bij het bouwen van overkappingen, carports, veranda’s en schuttingen, maar ook regelmatig voor een aanbouw.

Samen met haar vader
Thaila krijgt veel hulp van vader Raymond. Verder heeft ze geen personeel. Mede hierdoor kan ze de prijs voor de betonpoeren zeer concurrerend houden. “We kopen lokaal in grote hoeveelheden in, daarmee kan ik de prijs laaghouden”. Legt ze uit. Thaila werkt met een model, telkens antraciet van kleur. Er is wel keuze in de maatvoering. “Er zijn relatief weinig bedrijven in de regio die soort gelijk betonpoeren aanbieden”.

Hele land door
Mede door de zeer scherpe prijzen zijn de betonpoeren niet alleen in de regio populair, maar worden er vanuit het gehele land bestellingen geplaats. Samen met vader Raymond bezorgt ze de bestellingen. Het produceren doet Thaila helemaal zelf. Vooral het contact met de klanten vindt ze erg leuk. “We verkopen aan particulieren, maar zeer zeker ook aan bedrijven. Daarbij moet je denken aan bedrijven die veranda’s en overkappingen plaatsen. Kort geleden hebben we nog een heel aantal betonpoeren afgeleverd bij een project waarbij ze zonnepanelen plaatsten in een weiland. Daarbij kwam de betonpoer ook van pas”. Wanneer het nodig is kun je de betonpoeren zeven dagen per weken komen afhalen in Eibergen.

Facebook en Marktplaats
Thaila maakt veel reclame via Facebook en Marktplaats. Inmiddels heeft ze heel wat vaste klanten. Thaila voelt zich als een vis in het water binnen haar onderneming. “Eerder zat ik echt de hele dag in de fabriek, nu combineer ik het met ook heel veel onderweg zijn”. De betonpoeren kun je afhalen bij haar bedrijf het Hofveen 25 in Eibergen. Het is wel verstandig om voortijd even te bellen, want Thaila is veel op pad. Bel met 06-17476032 en ze legt eventueel je bestelling alvast klaar.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven