8500 lampjes in ‘Break Dance ‘ uit Neede


NEEDE – KMG Rides uit Neede is de maker van de nieuwe achterwand van Break Dance van exploitant Mondorf uit Duitsland. Met een enorme led-wand is de Break Dance een sensationele kermis attractie, maar liefst 8500 lampjes zitten er in de achterwand van de vernieuwde Break Dance van Mondorf. De wand is live programmeerbaar waardoor vrijwel alle figuren en bewegingen mogelijk zijn. De enorme led-wand is nog tot 26 juni te zien op de kermis in het Duitse Lübeck. Ondanks dat de attractie met programmeerbare led-wand in Nederland is gemaakt, is de kans klein dat we deze ooit op een Nederlandse kermis zullen zien. De Break Dance van Mondorf is te vinden op kermissen in Noord-Duitsland.


Foto’s: Christian Wiechers, [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven