Doe mee aan het Luikenproject Achterhoek


BERKELLAND – Het inschrijven voor het Luikenproject Achterhoek kan nog tot 1 juli 2022. Eigenaren en huurders van boerderijen kunnen een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage van maximaal € 2.100,- om de luiken aan hun boerderij te vervangen of te herstellen. Of, als die luiken er niet meer zijn, ze opnieuw aan te brengen. Op 1 juli 2022 sluit de indieningstermijn voor deelname aan deze regeling.

Voorwaarden
Aan de inschrijving zijn enkele voorwaarden verbonden. Zo moet de boerderij van vóór 1965 zijn. En gelegen zijn in één van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek of Winterswijk. Deze gemeenten vormen met elkaar het werkgebied van LEADER Achterhoek, onderdeel van de Europese subsidieregeling die de uitvoering van het Luikenproject mogelijk maakt. Op de website van de Boerderijenstichting Achterhoek staat alle informatie over het Luikenproject, de voorwaarden voor deelname, de procedure, de selectiecriteria én de wijze van inschrijven. Ook treft u hier informatie aan over informatieavonden en workshops luiken-maken. Natuurlijk is ook het inschrijfformulier te downloaden.

Voor meer informatie over het Luikenproject kunt u contact opnemen met Lyanne de Laat via [email protected]of 06-30 01 30 37.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven