Het GroeneLintje 2022 gaat naar de werkgroep duurzaamheid Gelster Besteet


BERKELLAND – GroenLinks reikt al enkele jaren een Groen Lintje uit aan organisaties die zich inzetten voor een Groener Berkelland. Een jury onder leiding van oud raadslid Stefan Nijhuis kwam tot de beslissing om dit jaar aan het Groene Lintje uit te reiken aan de werkgroep duurzaamheid Gelster Besteet. Deze werkgroep is een onderdeel van Gelselaars belang.

Kleine kern
Uit het Juryrapport; “De werkgroep duurzaamheid Gelster Besteet is al een aantal jaren actief om Gelselaar op een duurzame manier leefbaar te houden. Mooi dat een kleine kern zo actief is met bijvoorbeeld woningisolatie. En met nieuwe plannen, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Dat verdient een GroenLintje. De voorzitter van de werkgroep Bas Bokhorst kreeg gisteren in Haarlo bij een vergadering van de leden van GroenLinks Berkelland naast het Groene Lintje ook een gift waarmee verdere acties kunnen worden bekostigd. Op de foto legt Stefan Nijhuis uit waarom de werkgroep Het Groene Lintje heeft gekregen. “Namens de hele fractie van GroenLinks Berkelland; bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd!”. Zegt Leo Morren.

Volgende keer
Ken je een club in Berkelland waarvan je vindt dat zij de volgende keer in het zonnetje gezet mogen worden? Je kan aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] Vertel om wie het gaat en dat je deze mensen wil nomineren voor het GroeneLintje 2023.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven