Creatief de Zomer door bij Eeks in Eibergen


EIBERGEN – Eigenaresse Eelke van de winkel Eeks, geeft diverse creatieve workshops en kinderfeestjes in haar winkel, en heeft speciaal voor de zomer een creatieve agenda opgesteld. Op www.eeksshop.nl/open-inschrijving kun je alle data en workshops bekijken en meteen aanmelden. Zo kunnen kinderen o.a. komen vriendschapsbandjes knopen, een hoepel maken, een houten fantasiedier maken, een wandkleedje weven en nog veel meer. Voor volwassenen staat er een workshop macramé op de agenda.
Voldoende deelname
Workshops gaan alleen door bij voldoende deelname. En als ze vol zijn komen er nieuwe data bij met weer andere leuke workshops. Uiteraard kan er ook een workshop of kinderfeestje gepland worden met een eigen groepje. Kijk hiervoor even op de website of bel naar 0545-286919 voor meer informatie en beschikbaarheid.

Hobby en handwerk
Eeks is DE hobby handwerk winkel van de regio. Kasten vol wol en katoenen garens om te breien en haken, duizenden soorten kralen in alle kleuren en materialen, naaifournituren, diamondpaint, schilderen op nummer, en nog vele andere leuke hobby en creatieve materialen voor jong en oud zijn er te vinden in de 250m2 grote winkel. Naast alles voor de creatieveling verkoopt Eelke ook mooie vrolijke dameskleding in batik, tie-dye, linnen, zijde, en katoenen stoffen. In de maten S t/m XXXL zijn er blouses, broeken, vesten, jurken en nog veel meer te vinden, in een stijl die je niet overal ziet. Ook sjaals en leuke tassen zijn er te koop, en Eelke haar eigen gemaakte sieraden, en andere creaties.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven