Er zit muziek in de jeugd!


BERKELLAND – Twee lessen instrumenten uitproberen, vervolgens vijf lessen om de eerste noten op een gekozen instrument te leren spelen. Twaalf Kinderen uit Berkelland deden dit de afgelopen twee maanden. Muziekvereniging Excelsior nam het initiatief in samenwerking met de verenigingen in Geesteren, Noordijk en Haarlo. Iedere week oefenden de kinderen per instrument apart én samen als orkest. Afgelopen maandag was de afsluiting waarbij de kinderen werden begeleid door het leerlingenorkest. In een goed gevulde zaal in het Dorpshoes Gelster kregen de deelnemers een welverdiend applaus. Een aantal kinderen zal na de zomervakantie op les gaan bij het Segno Collectief. In het nieuwe seizoen komt er opnieuw een soortgelijk project.

Eigen foto

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven