Lucocatering food by Conny hoopt nu vaste stek te hebben gevonden

NEEDE – Hapjes, maaltijden of gewoon even een lekkere lunch. Conny Klein Hazebroek (54) , die na een verblijf van ruim 35 jaar in Drenthe weer terug is in Neede, maakt het allemaal voor je. Vorig jaar dook ze tijdens de coronaperiode ineens op in de keuken van Café de Ruif. Bernard Vreemann, eigenaar van De Ruif, bood Conny zijn keuken aan. Terwijl ze haar klanten bediende bood ze ook de gasten van De Ruif lekkere broodjes aan.

Twee verhuizingen
Uiteindelijk vond Conny een eigen onderkomen aan de Oudestraat 48A, al snel bleek dit echter niet de juiste keuze te zijn. Conny vond in het pand aan de Oudestraat 53A een beter passende locatie. Daar opende ze haar bedrijf eind juni. Ze heeft daar ook een aantal zitjes gecreëerde, zowel binnen als buiten. Behalve afhalen van maaltijden en broodjes kunnen gasten daar nu ook rustig even gaan zitten. Op dit moment is Conny van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op zondag en maandag is ze gesloten, maar als mensen een buffet of hapjes willen hebben op deze dagen dan staat Conny graag voor hen klaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven