‘The best of Reulre Live’ opening Ruurloos Septemberfeest


RUURLO – Nog één keer vlammen onder het motto ‘The best of Reurle Live’. Dát staat te gebeuren op donderdagavond 8 september, de eerste dag van het aanstaande Reurlse Septemberfeest. Meer dan dertig muzikanten, zangers en zangeressen uit Ruurlo en directe omgeving gaan nog één keer laten horen dat zij in staat zijn om een prachtige start van het jaarlijkse Septemberfeest te verzorgen. En na twee jaar coronabeperkingen heeft iedereen er weer geweldig veel zin in.

Repetitie
Sinds begin april van dit jaar wordt er iedere vrijdagavond hard gerepeteerd in het tot oefenruimte omgebouwde café Nijenhuis op de hoek van de Batsdijk en de Tolhutterweg. Er is een repertoire samengesteld uit de voorafgaande Reurle Live sessies en dat staat garant voor een gevarieerde muziekavond. Er zijn zelfs recente hits uit 2022 toegevoegd aan het programma, dus is er voor elk wat wils. Aan Reurle Live hebben door de jaren heen al veel ‘Reurlsen’ meegewerkt en ook dit jaar staan er weer nieuwe, verrassende gezichten op het podium. Het is dan ook geen wonder dat dit evenement veel lokale bezoekers trekt. Ook dit jaar verwachten de organisatoren weer een volle tent op de Blikmansweide voor een fantastische muzikale avond met nog gratis toegang ook.

Als een huis
Een evenement als Reurle Live is alleen te organiseren als er voldoende lokale artiesten en muzikanten bereid zijn om enkele maanden samen te repeteren. En dat is ook dit jaar weer gelukt. Een stel puike muzikanten, een groep verrassende zangers en zangeressen en een blazerssectie die van wanten weet. Dát zijn de ingrediënten voor deze laatste Reurle Live die staat als een huis. Natuurlijk is zo’n evenement niet mogelijk zonder de ondersteuning van de Oranjevereniging Ruurlo, de sponsor Plus Stam en de Stichting de Weide, bestaande uit de horecabedrijven De Tapperij, De Keizerskroon, De Naober en Nijenhuis.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven