Berkelpaviljoen Eibergen te reserveren


EIBERGEN – Inmiddels is de bouw van het paviljoen in Eibergen al een tijdje klaar. Het paviljoen ligt achter in het park De Maat. Het ligt op de wandelroute vanuit het centrum naar het Muldershuis. En ligt boven het water dat uitkomt op de Berkel. Op korte afstand van het paviljoen zijn 2 zandstrandjes gemaakt aan het water.

Kleine evenementen
Het paviljoen is voor iedereen toegankelijk. Misschien wil je iets organiseren voor een kleine groep. Dan is het mogelijk om het paviljoen of de 2 zandstrandjes te reserveren. Het moet wel gaan om kleine evenementen. Kleine evenementen vormen geen overlast voor de omgeving. Je kunt de reservering doen via www.InEibergen.nl/agenda. Gebruik daarvoor het contactformulier op die website of loop binnen bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP), Grotestraat 59 in Eibergen.

Aan de reservering worden enkele gebruiksregels verbonden:
• geen gebruik van muziekversterkers
• zelf je rommel opruimen
• mensen die gereserveerd hebben mogen mensen die op dat moment aanwezig zijn verzoeken te vertrekken
• het evenement is tussen 8.00 en 22.00 uur
• afspraken over gebruik stroomkast worden na reservering via InEibergen gemaakt

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven