Borculose Kids on ice, schaats je mee?

BORCULO – Op de woensdagen 2, 9, 16 en 23 november worden de schaatsen weer uit het vet gehaald en starten de kinderen die dit leuk vinden van de groepen 7 en 8 van de scholen uit Haarlo, Borculo, Geesteren en Gelselaar met het schaatsproject Borculose Kids on ice. Heb je ook interesse? Geef je dan snel op via www.sjorssportief.nl voor dit project. Dit kan uiterlijk tot vrijdag 7 oktober.

Kosten
De kosten zijn slechts €25, te betalen op de eerste bijeenkomst en de schaatshuur zit erbij in. Eigen schaatsen meenemen mag ook natuurlijk, het liefst wel noren! Dit is een jaarlijks terugkerend project van de IJsclub Borculo en de Sport Federatie Berkelland en IJsbaan de Scheg, dat dit jaar voor de 16e keer georganiseerd wordt.

KNSB
De kinderen leren er in 4 lessen schaatsen op de IJsbaan de Scheg in Deventer. De schaatslessen worden verzorgd door de schaatstrainers van de KNSB van De Scheg. In 2 bussen, begeleid door vrijwilligers van de IJsclub Borculo, gaan de kinderen 4 weken lang naar Deventer waar ze alle technieken van het schaatsen aangeleerd krijgen om zo klaar te zijn voor het natuurijs bij de IJsclub Borculo.

Voor meer info: John Willemsen, Sport Federatie Berkelland, [email protected] of tel. 0545 – 476727

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven