Gemeente Berkelland stuurt brandbrief naar Den Haag over extreem stijgende energiekosten


BERKELLAND – Iedereen heeft er mee te maken of je nu een particulier of een bedrijf bent: de extreem stijgende energiekosten. Voor veel ondernemers komt de bedrijfsvoering in het geding. En dat is niet direct op te lossen. De gemeente Berkelland laat met een brandbrief Den Haag weten dat er snel oplossingen moeten komen. Ook is er op 23 september in de regio een bijeenkomst voor bedrijven (grootverbruikers) om met elkaar te spreken over ‘Verkleinen energie afhankelijkheid’. Daar zijn partijen vertegenwoordigd als Achterhoek Onderneemt Duurzaam, Agem, Omgevingsdienst Achterhoek en Liander. De bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden, maar alle ondernemers en bedrijven in Berkelland zullen van de uitkomsten van deze middag op de hoogte worden gebracht.

Daarnaast bieden de gemeente Berkelland en de Bedrijvenkring Berkelland ook graag een luisterend oor. Als u behoefte heeft om even te praten over uw situatie, samen wilt zoeken naar oplossingen voor de huidige problemen, schroom dan niet om te bellen of te mailen naar Harm ten Hoopen van het team Economische Zaken of Michiel Braakman van de Bedrijvenkring Berkelland.

Harm ten Hoopen: 06-18200992 of [email protected]
Michiel Braakman: 06-50235083 of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven