Heerlijk thuis in huis: in gesprek over woon geluk

BERKELLAND – Hoe kun je zo lang mogelijk veilig, comfortabel en duurzaam blijven wonen? Dat is de vraag die centraal staat binnen Heerlijk Thuis in Huis. Een project waarbij vrijwillige wooncoaches graag bij jou thuis komen om in gesprek te gaan over jouw huidige én toekomstige woonwensen. En jou gratis advies geven welke slimme oplossingen er voor jouw woning zijn.

Heerlijk Thuis in Huis is een initiatief van de gemeente Berkelland, Gemeente Aalten en Gemeente Oude IJsselstreek, in samenwerking met de partners Agem Kruiswerk Achterhoek en Liemers en ZlimThuis. Met dit project willen we inwoners van 50 jaar en ouder in Berkelland op weg helpen hoe je van jouw fijne huis een toekomstbesteding thuis kunt maken.

Kijk voor meer informatie over Heerlijk Thuis in Huis op www.thuisloket.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven