Kinderboekenweekactiviteiten bieb in teken van dieren en natuur


BERKELLAND – Van woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober 2022 is het weer Kinderboekenweek. Het onderwerp van dit jaar is ‘dieren en natuur’, met als motto: ‘Gi-ga-groen!’. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert in het kader van deze feestelijke week in vier vestigingen (in Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk) voorstellingen voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken, maar reserveren is noodzakelijk: www.oostachterhoek.nl/kbw22 In Eibergen en Ruurlo zal PEERtoftheater de voorstelling ‘Vreemde vogel’ spelen.

PeerTof: Vreemde vogel
PeerTof, het theaterduo uit Zieuwent, timmert flink aan de weg. Speelden ze eerder al een voorstelling voor volwassenen en meerdere producties voor de jeugd in onze vestigingen, dit jaar zijn ze in de Kinderboekenweek van de partij met ‘Vreemde vogel’. De voorstelling is op woensdag 5 oktober (14.30 uur) te zien in de Bibliotheek Ruurlo en op zaterdag 8 oktober (14.00 uur) in de Bibliotheek Eibergen.

In een straat wonen 2 vreemde mensen die vreemde dingen doen. Ze zijn allebei dol op de natuur, komen graag buiten en zijn gek op dieren. Als er een vreemde bestelling binnenkomt blijken deze 2 vreemde Vogels, met ieder een eigen specialiteit, heel erg goed samen te kunnen werken en krijgt het verhaal hiermee een leuke wending. Jaloezie, samenwerken, zorgen voor jezelf en je omgeving, vreemde gewoontes; er komt van alles langs. Hoe dan ook; allemaal blijken we een beetje vreemd, maar met onze specialiteiten zijn we allemaal eigenlijk juist precies goed.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven