Leren programmeren met Scratch! in het BIEBlab

BERKELLAND – Op woensdag 5 (Ruurlo) en woensdag 12 oktober (Borculo) kun je in het BIEBlab leren programmeren met Scratch. In beide vestigingen begint het BIEBlab om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site www.oostachterhoek.nl/BIEBlab of in de bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

Scratch!
In Scratch! kun je stap-voor-stap zelf programmeren. Je kunt bijvoorbeeld een game maken, of een bewegend stripverhaal, of een muziekclip. Je leert in deze workshop over de verschillende functies in Scratch! en gaat daarmee zelf experimenteren. Wat programmeer jij?

BIEBlab in vier vestigingen
Werden de BIEBlab-activiteiten vorige seizoenen georganiseerd in Eibergen en Ruurlo, nu komt ook Borculo erbij. In Ruurlo kun je twee keer per maand terecht, in Borculo en Eibergen één keer per maand. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Culturije.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven