Mirco Wittebroek schutterskoning in Eibergen

EIBERGEN – Het regende pijpenstelen tijdens het vogelschieten afgelopen zondag in Eibergen. De organisatie had in de ochtend nog snel wat tenten geregeld, op deze manier konden de ruim 60 deelnemers nog enigszins droog blijven. Traditie getrouw werd het eerste schot gelost door de schutterskoning van vorig jaar, dat was dit keer André Scheink. Daarna was het wethouder Betsy Wormgoor die mocht schieten. Het was uiteindelijk Mirco Wittebroek die de vogel naar beneden wist te halen en daarmee de titel Schutterskoning 2022 binnenhaalde.

Jeugd
Bij de jeugd tot 18 jaar werd ook dit jaar fanatiek geschoten en het was Mirre Scheink die uiteindelijk het winnende schot loste. Zij werd Jeugdschutterskoningin 2022. Dave Nijhuis ging er vandoor met de kop en de linkervleugel. Ook Chris Nijhuis viel in de prijzen met respectievelijk de staart en de rechtervleugel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven