Mooi resultaat in eerste volledig digitale collecte: €3.430,10 voor KWF Kankerbestrijding

BORCULO – Tijdens de KWF-collecteweek in Borculo, Haarlo en Geesteren is door vrijwilligers maar liefst €3.430,10 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF niet alleen levensreddend onderzoek financieren, maar zich ook inzetten voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker. Extra bijzonder: alle donaties aan de deur zijn via een QR-code op het collectebord gegeven. Daarnaast werd er dit jaar ook via WhatsApp gecollecteerd.

Gemotiveerde vrijwilligers
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. “Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan, en we zijn iedereen in Borculo, Haarlo en Geesteren heel dankbaar voor hun gift”, zeggen, Jaime en Sharon als collecte coördinatoren.

Doneren via de QR-code
Nieuw dit jaar was alle collectanten in heel Nederland een collectebord met QR-code bij zich hadden, in plaats van een collectebus. “Dat is natuurlijk even wennen, en soms moest je wat extra uitleg geven aan de deur. Leuk was wel dat we elke dag online konden zien hoeveel er al was opgehaald.”

Helpen met collecteren in 2023?
Wilt u volgend jaar mee collecteren voor KWF? Dan kunt u zich aanmelden via één van de collecte coördinatoren:

– Sharon Dekker, telefonisch bereikbaar of via whatsapp: 06-23596058
– Jaime Lebbink, telefonisch bereikbaar of via whatsapp: 06-15308416

Over KWF Kankerbestrijding
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die miljoenen levens maken wij al ruim 71 jaar het verschil. We bestrijden niet alleen de ziekte maar zetten ons ook in voor een beter leven met kanker. Door levensreddend onderzoek of het snel bereikbaar maken van dure geneesmiddelen. Maar net zo goed met initiatieven als IPSO centra en de community kanker.nl om iedereen die leeft met kanker te ondersteunen. En we mobiliseren heel Nederland voor onze gezamenlijke missie. Minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven. KWF. Tegen kanker. Voor het leven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven