Nijntje beweegdiploma bij Odival

EIBERGEN – Op zaterdag 3 september konden de peuters en kleuters van Odival aan ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes onder leiding van Ivonne Rooks laten zien wat ze allemaal geleerd hadden tijdens de gymlessen. De peuters mochten samen met een ouder allerlei vaardigheden laten zien. Van balanceren op een balk, tot kruipen over een hobbel bobbelbaan, van een kast springen, klimmen op een wandrek of mikken met viltjes. De kleuters mochten dezelfde oefeningen laten zien, maar zij werden extra uitgedaagd omdat onderdelen net iets hoger waren en natuurlijk zonder hulp van een ouder.

Alle 15 peuters en 11 kleuters hebben laten zien dat ze goed hadden geoefend. De peuters kregen Nijntje beweegdiploma 1 en de kleuters Nijntje beweegdiploma 2. Knap gedaan allemaal!

Voor de kleuters was het ook gelijk een afsluiting van het seizoen, want er is momenteel geen train(st)er voor deze groep helaas. De ouder/kindgym van kinderen van 2 tot 4 jaar is elke woensdagochtend van 9.00 uur tot 9.45 uur in de Pickerhal. De lessen worden gegeven door Ivonne Rooks.

Mocht je interesse hebben om trainingen te geven bij Odival, dan mag je altijd vrijblijvend een mail sturen naar [email protected]. Ook als je eens een proefles wil volgen voor ouder/kindgym kunt u mailen naar dit adres.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven