Opening nieuwe kunstgrasveld v.v. Reünie

BORCULO – De afgelopen maanden is er hard gewerkt op Sportpark De Wildbaan in Borculo, de thuisbasis van v.v. Reünie. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en dus is het tijd voor de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. Vandaag heeft de Borculose club een uitgebreid programma, zo zal een regio elftal het opnemen tegen oud Reünie en spelen de dames een wedstrijd tegen Reünie 4, dit duel staat onderleiding van toparbiter Bas Nijhuis.  Bekijk hieronder het programma, zodat je niks hoeft te missen!

Zaterdag 10 september:
16:00 uur Inloop
16:30 uur Officiële opening
17:00 uur Wedstrijd Regio Team – Oud Reünie
18:30 uur Wedstrijd Reünie Vr1 – Reünie 4 (o.l.v. Bas Nijhuis)
20:00 uur Feestavond. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven