Ron Jans gaat G-team FC Eibergen trainen

EIBERGEN – In de week van 19 tot en 23 september verzorgen trainers van de clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie een training voor een G-voetbalteam van een amateurclub in de eigen regio. Dit doen ze in het kader van Coaches on Tour, het initiatief van Coaches Betaald Voetbal (CBV), in samenwerking met KNVB en Fonds Gehandicaptensport.

FC Eibergen is benaderd of ze mee wilden doen aan ‘Coaches on Tour’ en hebben hier uiteraard volmondig ‘ja’ op geantwoord.

De BVO’s (betaald voetbal organisaties) worden gekoppeld aan een lokale voetbalclub in de regio. FC Eibergen werd hierdoor gekoppeld aan FC Twente.

Daarom zal Ron Jans, met een assistent trainer, op woensdag 21 september a.s. van 18.00 – 19.00 uur de training van G-toppers van FC Eibergen verzorgen. De spelers zullen ervaren hoe het is om training te krijgen van een coach van een profclub.

Het zal vast een onvergetelijke belevenis voor ze worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven