v.v. Reünie dankt zijn subsidie verstrekkers


BORCULO – Zaterdag 10 september j.l. werd het nieuwe kunstgras veld van de v.v. Reünie Borculo en de herinrichting van het complex De Wildbaan geopend. Naast de aanleg van het kunstgrasveld is ook het terras vervangen en vergroot door nieuwe tegels, ballenvangers hoofdveld vervangen en doelen opstelplaatsen gecreëerd. Heel veel werk is verzet door de vrijwilligers van de vereniging. In deze periode is ook een groot duurzaamheid project verwezenlijkt bij de vereniging. Op het dak van de kleedkamers zijn de asbestplaten verwijderd en vervangen door stalen dakplaten. Op deze platen zijn daarna allemaal zonnepanelen aangebracht. Tevens zijn veel leidingen geïsoleerd, lampen in kleedkamers vervangen door ledlampen enz.
“Naast het vele werk van de vrijwilligers, de SEAR , v.v. Reünie zijn we ook veel dank verschuldigd aan alle instanties en fondsen die dit mogelijk hebben gemaakt”. Zegt Gerard ten Bras van v.v. Reünie.

Bijeenkomst
“In een speciale bijeenkomst op deze dag hebben we stil gestaan bij deze fondsen. Nogmaals dank aan  Stichting Fonds 2013, Lions club Borculo-Lochem, Stichting fonds v.m. Mortuarium, Stichting Fonds 1819, Stichting Volksheil, Stichting Provisorie, Maatschappelijk initiatief Gemeente Berkelland en onze Supportersvereniging v.v. Reünie”. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven