Vijververlichting A.J.G. ter Weemepark in Neede

NEEDE – De NPV-Neede verzorgt al 76 jaar het dagelijkse beheer van het A.J.G. ter Weemepark en aansluitend hertenkamp aan de Peppelendijk te Neede. Om deze mijlpaal extra luister bij te zetten, wordt de vijver en directe omgeving op 30 september en 1 en 2 oktober door middel van schijnwerpers en waxinelichtjes ’s avonds sfeervol verlicht.

Genieten
U bent vanaf 19.30 tot 21.30 uur van harte welkom op het park om van deze verlichting te genieten. “We hopen dat we de gasten die het hele jaar door overdag het park bezoeken, op 1 van deze avonden ook te mogen begroeten. Door de corona pandemie konden we dit evenement afgelopen jaar bij het 75 jarig jubileum helaas niet organiseren”. Laat Dinant Rohaan namens de NPV-Neede weten. “Op het eindpunt staat er gratis een kopje koffie, thee of bekertje limonade klaar.

Vrijwilligers
Het beheer van het park wordt voortgezet door Stichting A.J.G ter Weemepark met dezelfde groep vrijwilligers die dit nu ook doen. Dit omdat de NPV-Neede binnen afzienbare tijd zal gaan fuseren met buurverenigingen. Als u het werk van de vrijwilligers wil steunen dan kunt u donateur worden van de nieuwe stichting. “Onze vrijwilligers kunnen dan het beheer van het park ook de komende jaren voortzetten zodat u als Needse gemeenschap kunt blijven genieten van dit unieke stukje Needse natuur”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven