Afzetting Halloweekend komt niet ongeschonden uit de nacht


EIBERGEN – Gisteravond hebben vrijwilligers van de organisatie van het Halloweekend een stukje van de parkeerplaatsen ter hoogte van Villa Smits afgezet. Dit is gedaan zodat hier vanmorgen de opbouw van vermaakzaken voor de kinderen kan beginnen. “Helaas troffen wij het vanmorgen iets anders aan dan het gisteravond is opgehangen”. Laat de organisatie donderdagmorgen weten.  “Vanavond worden in het centrum de eerste voorbereidingen getroffen voor een mooi weekend, wij als organisatie gaan er vanuit dat we dit soort foto’s niet meer binnen gaan krijgen dit weekend”. De organisatie kan overigens vanavond nog mensen gebruiken die mee helpen met opbouwen “Mocht je tijd en zin hebben.. we beginnen om 19.00 uur”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven