Bedankmiddag voor Careaz chauffeurs


BORCULO – Maandag heeft Careaz J.W. Andriessen een “Bedankmiddag” georganiseerd voor de chauffeurs die jarenlang maaltijden hebben vervoerd van Dinxperlo naar Borculo. Dit stopt na 1 november omdat de maaltijden vanaf dat moment rechtstreeks worden bezorgd in Borculo. Om de 15 chauffeurs die zich altijd voor dit vervoer hebben ingezet te bedanken, werden zij uitgenodigd voor een gezellige middag met koffie/thee en iets lekkers en een hapje en drankje. Ze hebben allemaal een presentje gekregen als dank. “Natuurlijk hopen we dat deze vrijwilligers niet vertrekken; met hen gaat Anita Oldenhave, de coördinator informele zorg, in gesprek om te overleggen wat ze eventueel willen gaan doen als vrijwilliger. Heren, alsnog heel hartelijk bedankt voor al die jaren inzet”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven