Geslaagde inzameling van voedsel en kleding in de Dorpskerk Ruurlo

RUURLO – De deuren van de Dorpskerk stonden zaterdagmorgen 8 oktober open om voedsel en kleding in te zamelen voor de Voedselbank en de Kledingbank. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel Ruurloërs van deze gelegenheid gebruikmaakten om mensen die niet meer in staat zijn om zelf dagelijks voor voldoende eten en kleding te zorgen, een handje te helpen.

Op een gegeven moment stond de hal van de Dorpskerk helemaal vol. Initiatiefneemster Ineke van Rheenen telde 43 bananendozen vol met kleding, lakens, theedoeken en schoenen en negen dozen met een breed scala aan houdbare producten als koffie, thee, rijst, macaroni, maandverband en wasmiddelen. De kleding gaat naar de Kledingbank van de Protestantse Gemeente in Zelhem en de Voedselbank Oost-Achterhoek zorgt ervoor dat de overige ingezamelde producten goed terechtkomen. Wie zaterdagmorgen niet naar de Dorpskerk kon komen, maar alsnog houdbare voedingsmiddelen (geen kleding) wil brengen, kan daarvoor elke dag terecht bij de inzamelboxen onder de carports van Joostenkamp 2 en Margrietlaan 9 en tijdens de openingstijden in de hal van de Willibrorduskerk en Dorpskerk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven