Inzameling Voedselbank zondag 6 november


NEEDE – Het leven is de afgelopen maanden flink duurder geworden door de inflatie. De kosten van het levensonderhoud zijn erg gestegen en dat merken vele gezinnen en ouderen. “Wij van de Voedselbank Neede helpen graag een handje mee zodat iedereen in Nederland een behoorlijke maaltijd op tafel kan zetten”. Zegt Janneke Rohaan de werkgroep Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede. 

Zondag
“We staan op zondag 6 november weer van 9.15 tot 10 uur onder de toren van de Grote Kerk, Kerkplein 1 in Neede om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta, zeep en shampoo in te zamelen voor diegenen die dit nodig hebben. Ook staat er een melkbus als u liever geld wilt doneren. Daarvan halen we een paar keer per jaar boodschappen. Mocht u lid zijn van de Postcodeloterij dan hebt u vast een vegabon gekregen. Mocht u deze niet gebruiken, dan kunt u deze bij ons inleveren. Wel graag de bon activeren want anders is de bon niet te gebruiken. Ook kunnen we Douwe Egberts en AH Perla waardepunten goed gebruiken. Daarvan wordt koffie gehaald. Komt u zondagmorgen even langs om samen iets te kunnen doen voor al die mensen (ook in Neede) die het zelf financieel niet meer redden?”. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven