Muziekvereniging Amicitia uit Rietmolen neemt afscheid van dirigent Jolien Lansink


RIETMOLEN – Muziekvereniging Amicitia heeft zaterdagavond in de grote zaal van Kuppers door middel van een vrolijk en zeer geslaagd concert afscheid genomen van haar derde dirigent sinds Reint ten Dijke : Jolien Lansink. Jolien is in totaal 9 jaar dirigent geweest waarvan het eerste jaar als captain van het jeugdorkest van Amicita. Na afloop van het concert werd ze volkomen terecht lovend toegesproken door voorzitter Hugo Blankvoort. Jolien mocht een fors foto canvas in ontvangst nemen waarop zij als dirigent-in -actie is afgebeeld. Joliens opvolger is Marius Bongers, die volgende week zijn taak oppakt.

Op de eerste foto v.l.n.r. Antoinet Wielens, Jolien Lansink, Hugo Blankvoort en Gijs ter Braak.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven